6è Diumenge de Pasqua

Fa ja cinc setmanes que enceníem, a la Nit de Pasqua, el ciri que ens ha estat acompanyant tot aquest temps, per recordar-nos i fer-nos viure el goig de la resurrecció del Senyor. Avui, doncs, novament som aquí per compartir la oia de la fe, la joia de ser seguidors d’aquell que va estimar fins a la mort i que ara viu per sempre, mentre ens encaminem cap a la festa que culminarà tot aquest temps de Pasqua: la festa del do de l’Esperit, la festa de la Pentecosta.

Aquest Esperit d’amor és el qui ens assegura que també el Pare ens estimarà i Jesús també ens estimarà i, a més, se’ns donarà a conèixer clarament. I plens d’aquest amor, estarem disposat i a punt, com ens adverteix l’apòstol Pere, “a donar una resposta a tothom qui us demani la raó de l’esperança que teniu.”

És un repte per als cristians d’avui: trobar les paraules entenedores i els gestos clars que donin raó de la nostra esperança. Hi tenim una feinada, perquè tant el llenguatge bíblic com el llenguatge litúrgic, sovint són incomprensibles per a la gent senzilla no sols dels nostres pobles i ciutats, sinó de les nostres comunitats.

21 de maig de 2017

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.