Diumenge III de l’any

Germans i Germanes, reprenem avui l’Evangeli de Marc. Escoltem l’inici de la predicació de Jesús a Galilea. Marc la presenta després del testimoniatge del Baptista, del Baptisme de Jesús, que escoltàvem fa quinze dies i de les temptacions al desert, que reservem per al primer diumenge de Quaresma. L’evangelista Marc resumeix així la predicació de Jesús a la Galilea: El Regne de Déu és a prop, convertiu-vos i creieu.

                              ******************************************

Avui, tercer Diumenge del Temps de Durant l’Any, celebrem el Diumenge de la Paraula, un dia que el Papa Francesc desitja que dediquem a destacar la importància de la PARAULA DE DÉU en la vida cristiana. A més a més, estem dintre de la Setmana per la UNITAT DELS CRISTIANSDilluns 25 de gener, LA CONVERSIÓ DE S. PAU, APÒSTOL i final de la Setmana per la Unitat dels Cristians.

                                       ******************************

1.    EVANGELI DEL DIUMENGE III (24 Gener).- S. MARC 1, 14 -20.- Després d’haver estat empresonat Joan, Jesús es presentà a Galilea; predicant la Bona Nova de Déu; deia: “Ha arribat l’hora  i el Regne de Déu és a prop. Convertiu-vos i creieu en la Bona Nova”…Tot passant vora el llac de Galilea, veié Simó i el seu germà Andreu…Jesús els digué: ”Veniu amb mi i us faré pescadors d’homes…Poc més enllà veié Jaume, el seu germà Joan. Els cridà immediatament, i ells  deixaren el seu pare Zebedeu amb els jornalers a la barca i se n’anaren amb Jesús.

PARAULA DEL SENYOR   –   LLOANÇA A VOS. OH CRIST

                               ****************************

LECTURA DEL FETS DELS  APÒSTOLS (dilluns 25 Gener), Ac 9, 1 – 22

                                         CONVERSIÓ DE S.PAU

PREGÀRIA.- Jesús va insistir en el valor extraordinari que té la FE, ni que sigui petita com un gra de mostassa…També ens capacita per continuar la missió guaridora de Jesús que abasta tota la persona, cos i esperit. Finalment, l’obre a llenguatges nous que actualitzin i renovin l’EVANGELI DE JESÚS.

                         Jesús, gràcies perquè podem acompanyar l’anunci de l’Evangeli amb signes de la teva força i del teu Amor en nosaltres i en tothom.

                                           BON DIUMENGE A TOTHOM

P. FRANCESC BALAUDER, S.D.B.

Foto: Montse López Figueroa

Mataró, 24 de gener de 2021

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.