Diumenge XXV

Diumenge XXV

Benvolguts Germans i Fidels de Sta. Rita, sigueu tots benvinguts a la nostra trobada dominical del Dia del Senyor. Tots anem seguint el desenvolupament de la pandèmia. Com podem veure tots hem d’esforçar-nos més i més en el compliment exacte de les normes dictades per les nostres autoritats competents
a fi d’assolir l´eradicació total de la Codi – 19, de la nostra societat.

Llibre d’Isaïes 55, 6 – 9: “Cerqueu el Senyor…Que els injustos abandonin els seus camins, que es converteixin al Senyor i s’apiadarà d’ells”.
El Senyor és a prop dels qui l’invoquen amb sinceritat.

Sant PAU als cristians de Filips 1, 20 – 27 “…el meu desig es de morir ja per estar amb Crist; …però d’altra banda, pensant en vosaltres, veig més necessari que continuï la meva vida corporal. Us desitjo solament això: que porteu una vida digna de l’Evangeli del Crist”.

EVANGELI DE S. MATEU 20, 1 – 16 .- “Amb el Regne del cel passa com amb un propietari que sortí de bon matí a llogar treballadors per la seva vinya…”Aneu també vosaltres i us pagaré el que sigui just…Al capvespre, l’amo de la vinya digué a l’encarregat: …Paga’ls el jornal i comença pels qui han vingut més tard.
…En veure això, rondinaven. I Jesús els va respondre: ¿Quin mal us he fet? ¿No havíem fet tractes per un jornal? ¿Tens enveja perquè jo soc generós?
Així els darrers passaran a primers, i els primers, a darrers”.

24 de SETEMBRE 2020: “VISQUEM L’ESPERIT MERCEDARI”
Així comença el nostre Arquebisbe de Barcelona, Cardenal Josep Omella, la seva salutació a tots nosaltres fidels de l’Arxidiòcesi de Barcelona, a l’ocasió de la propera celebració de la Patrona de Barcelona.
Ens diu que a l’arxidiòcesi de Barcelona, la nostra, hi ha una gran devoció a la Mare de Déu en santuaris i ermites. En aqueta festa de la Mercè, el nostre Pastor ens demana que visquem la festa amb esperit mercedari, és a dir, a donar la vida pels altres oferint-nos als més vulnerables davant les conseqüències de la crisi actual. “Princesa de Barcelona, protegiu vostra ciutat”.

De les nostres llars estant, i per intercessió de la nostra Santa Rita, que la Mare de Déu de la Mercè ens alliberi de tot mal AMEN!!

BON DIUMENGE I JOIOSA FESTA DE STA. MARIA DE LA MERCÈ

P. Francesc Balauder, sdb

Foto: Montse López Figueroa.

Mataró, 20 de setembre de 2020.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.