DIUMENGE XXXII

Benvolguts amics i fidels de Sta. RITA, de Mataró. Gràcies a tots aquells que ens envieu notícies i comentaris a través d’aquest butlletí dominical. En moments de parada forçada per la situació que ens toca viure, vull agrair aquests contactes virtuals que ens permeten conservar la relació, animar-nos i mantenir la unió i la fidelitat als nostres sentiments cristians i mataronins. Endavant, doncs, sempre més.

LECTURES DEL DIUMENGE: LLIBRE DE LA SAVIESA 6, 12 – 16

“La saviesa és resplendent i no s’apaga mai. Els qui l’estimen, arriben fàcilment a contemplar-la, la troben tots els qui la cerquen: ella mateixa es fa conèixer als qui la desitgen. Si algú matinejava per sortir a buscar-la, no s’hi haurà de cansar: la trobarà asseguda a les portes de casa”…

PRIMERA CARTA DE S.PAU ALS CRISTIANS DE TESSALÒNICA 4, 13 – 18

“Germans, no podeu desconèixer què serà dels difunts: no voldríem pas que us entristíssiu, com fan els altres, que no tenen esperança. Tal com creiem que Jesús morí i ressuscità, creiem també que Déu s’endurà amb Jesús els qui han mort en ell”.

EVANGELI SEGONS S.MATEU 25, 1 – 13 “Passarà amb el Regne del cel com amb deu noies, que sortiren amb torxes a rebre l’espòs Cinc eren prudents i cinc desassenyades. Aquestes no s’emportaren oli per les torxes, però cadascuna de les prudents se’n proveí d’una ampolla. Ja era mitjanit quan se sentí cridar: “L’espòs és aquí. Sortiu a rebre´l”. …Les desassenyades anaren a comprar oli per les torxes.

Mentre hi eren, arribà el nuvi i la porta quedà tancada. “Senyor, Senyor, obriu-nos”. Però ell respongué: “Us dic amb tota veritat que no us conec”.

Vetlleu, doncs, perquè no sabeu ni el dia ni l’hora.

PARAULA DEL SENYOR

REFLEXIÓ I PREGÀRIA.- Senyor, Tu ens visites d’improvís, de cop i volta et fas més present. Però reclames la nostra resposta. Hem d’estar amatents, en alerta, per no passar de llarg quan tu ets al nostre costat. Gràcies, Senyor.

BON DIUMENGE!

P. FRANCESC BALAUDER, sdb

Foto: Montse López Figueroa

Mataró, 8 de novembre de 2020

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.