DIUMENGE XXXIII

Germans, tot fent camí cap a la fi de l’any litúrgic, en dues setmanes escasses començarem l’Advent que ens prepararà a la rebuda del Senyor Jesús el dia de NADAL.

LECTURA SEGONA, 1 Te 5, 1 – 6.- S. Pau ens diu: “No cal que us escrivim quan i a quins moments arribarà el Dia del Senyor: vosaltres mateixos ja sabeu prou bé que vindrà com un lladre a la nit…Nosaltres no som pas de la nit ni de la foscor. Per això no hem de dormir, com els altres, sinó vetllar i viure sòbriament.”

                        *********************************

EVANGELI SEGONS S. MATEU, 25, 14 – 30.- En aquell temps, Jesús digué als deixebles aquesta paràbola: “Un home que se n’anava fora del país, cridà els seus administradors i els confià els seus bens…segons la capacitat de cadascú, i se n’anà…Al cap de molt temps l’amo tornà i els demanà comptes. Es presentà el primer, que havia rebut cinc milions, portà també els cinc que havia guanyat i digué: “Senyor, m’havíeu confiat cinc milions i n’he guanyat cinc més”… Es presentà després el qui n’havia guanyat dos més. L’amo li va dir: “Molt bé. Entra a celebrar-ho amb el teu Senyor.” Es presentà també el qui n’havia rebut un, i digué: ”Senyor, sé que sou un home exigent. ..Per això, vaig tenir por i vaig amagar els vostres diners”…I l’amo li contestà: “Ets un administrador dolent i gandul. Preneu-li aquest milió i doneu-lo al qui en té deu…I aquest administrador inútil, traieu-lo fora, a la fosca. Allí hi haurà els plors i el cruixir de dents”. PARAULA DEL SENYOR.

                            ******************************

REFLEXIÓ I PREGÀRIA.- Senyor, gràcies per fiar-te de nosaltres, per permetre’ns col·laborar en la teva obra. Per encomanar-nos tenir cura de la creació, per encarregar-nos atendre les necessitats dels nostres germans. Tots sols no ho podríem fer, però amb TU tot és possible. Volem donar molt de fruit, no pas per presumir, ja que no és mèrit nostre, sinó per la teva glòria. Volem ser fidels a la teva crida, perquè és un camí de salvació per a nosaltres. Gràcies, Senyor. AMEN.

 FELIÇ DIUMENGE À TOTHOM!!

                                                     P. FRANCESC BALAUDER sdb

Foto: Montse López Figueroa

Mataró, 15 de novembre de 2020

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.