El Domund

Aquest diumenge celebrem la Jornada Mundial de les Missions recordant que, tal com va afirmar el Papa Pau VI, “L’Església existeix per evangelitzar”. Per la seva pròpia naturalesa, l’Església està destinada a tot l’home i a tots els homes.

fullsizerenderEn la segona lectura d’avui, escoltem el testimoni de Sant Pau que, veient propera la seva mort, fa un balanç de la seva acció evangelitzadora i missionera. L’apòstol se sent molt feliç perquè ha pogut col·laborar amb Déu en el seu projecte salvífic. L’adversitat, les dificultats, les contrarietats, mai han aconseguit disuadir-lo que havia de combatre sense defallir fins al final, fins a arribar a la meta, mantenint la seva fe i la confiança en l’amor misericordiós de Déu, que ha estat el seu suport en tot moment. En aquesta Jornada del Domund, els congregats a sentir la Paraula de Déu i a partir el Pa de la Vida, hem de sentir-nos interpel·lats per l’exemple de Sant Pau i assumir la nostra quota de responsabilitat en la missió evangelitzadora que l’Església va rebre del Ressuscitat.

Afirma el Papa: ” Si cada un de nosaltres no se sent necessitat de la misericòrdia de Déu, si no se sent pecador, és millor que no vagi a missa. Nosaltres anem a missa perquè som pecadors i volem rebre el perdó de Déu, participar en la redempció de Jesús, en el seu perdó.

23 d’octubre de 2016

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.