La comunitat pasqual

El llarg Temps Pasqual que fa dies que vivim els cristians, fa que ens anem sentint més Comunitat Pasqual. Això vol dir que hem crescut units entorn del Senyor ressuscitat. La nostra fe s’ha enfortit i la nostra caritat ha augmentat. Som la comunitat dels ressuscitat que estem vivint  la joia de la Pasqua. La comunitat eclesial que formem és com la ciutat esplendorosa de què parla l’Apocalipsi, fonamentada en la fe dels apòstols però alhora oberta a propagar el missatge joiós de la ressurrecció. Hem de ser oberts i comprensius, capaços de dialogar sense voler imposar res sinó oferir allò que tenim i creiem, tant en el camp familiar com professional o social.

ermita Sta Rita mataro 1 maig 16El nostre missatge i el nostre testimoniatge han de portar i transmetre l’alegria que portem dins del cor.

L’Eucaristía pasqual que celebrem durant aquesta cinquantena és la Font que alimenta la vivència externa de la nostra comunitat pasqual. Estem units al Crist ressuscitat per l’Eucaristía, celebració del misteri pasqual del Senyor. Jesús digué: “Qui menja la meva carn i beu la meva sang està en mi i jo en ell.” D’aquesta unió amb el Senyor ressuscitat en neix la pau del cor.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.