La resurreció de Crist

L’experiència pasqual és a la base de tot el fet cristià. I és tan nova, que ni els mateixos apòstols se’n sabien avenir.

Quan en la Pasqua d’aquella primavera, els sacerdots i tot el Sanedrí el van prendre, el van jutjar i el van condemnar, van quedar desconcertats, abatuts, decebuts. Alguns van fugir de Jerusalem pensant que tot havia acabat. Però vet aquí que es van trobar amb el Crist ressucitat. I aquesta experiència els va canviar completament la vida: “Per què busqueu entre els morts aquell qui viu?”. “No és aquí, ha ressucitat.”

Pasqua ermita Sta Rita mataro 27 març 16 2

Avui ens toca a nosaltres afirmar el mateix: “Jesús és viu!” Ell ha conegut la justícia humana, ha estat comptat entre els malfactors. Però aquest Jesús, Déu l’ha tornat a la vida i nosaltres en som testimonis.

Déu és viu en els nostres germans que s’hi juguen la vida per la seva fe; Déu és viu en els qui lluiten a favor dels germans més necessitats; Déu és viu en tots els qui entreguen la seva vida al servei dels altres; Déu és viu en tots i cadascun de nosaltres quan som capaços d’estimar, perquè “Ell no és Déu de morts, sinó de vius, perquè gràcies a ell tots viuen.” Amen. Al·leluia!

27 de març de 2016

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.