L’Ascenció del Senyor – Maria Auxiliadora

L’ASCENSIÓ DEL SENYOR – 24 MAIG 2020 – MARIA AUXILIADORA

Benvolguts fidels i amics de Sta. Rita de Mataró,

fa només dos dies que hem celebrat la festa de STA. RITA, d’una manera molt diferent de com l’ havíem celebrat temps enrere. Avui, Solemnitat de l’Ascensió del Senyor, assistim al comiat de Jesús d’aquest món, segons el que ell ja havia anunciat als seus deixebles.

Llegim a la lectura dels Fets dels Apòstols (Ac 1, 1 – 11): “Jesús, estant reunit amb ells els manà que no s’allunyessin de Jerusalem i els digué: “ESPEREU AQUÍ LA PROMESA DEL PARE QUE VAU SENTIR DELS MEUS LLAVIS”…Quan hagué dit això s’enlairà davant d’ells, i un núvol se l’endugué i el perderen de vista. Encara s’estaven mirant al cel com ell se n’anava, quan es presentaren dos homes vestits de blanc, que els digueren: “Homes de Galilea, ¿per què us esteu mirant al cel? Aquest Jesús que ha estat endut d’entre vosaltres cap al cel, tornarà de la manera com vosaltres acabeu de contemplar que se n’anava al cel”.

I S. Pau, en la seva carta als cristians d’Efes, (Ef, 1, 17 – 23) els diu: “Germans, demano al Deu de nostre Senyor Jesucrist…que conegueu la grandesa immensa del poder que obra en vosaltres, els creients, vull dir l’eficàcia i la força de la seva sobirania amb què obrà quan ressuscità el Crist d’entre els morts i el feu seure a la seva dreta dalt del cel…”

A l’Evangeli de S. Mateu (28, 16 – 20). Els onze deixebles se n’anaren cap a Galilea, a la muntanya que Jesús els havia indicat. En veure’l es prosternaren. Alguns, però, dubtaren. Jesús s’acostà i els digué: “Déu m’ha donat plena autoritat al cel i a la terra. Aneu a convertir tots els pobles, bategeu-los en el nom del Pare, del Fill i de l’Esperit Sant, i ensenyeu-los a guardar tot el que jo us he manat. Jo seré amb vosaltres cada dia fons a la fi del món”.

PARAULA DEL SENYOR  – LLOANÇA A VOS, OH CRIST.

REFLEXIÓ I PREGÀRIA.-  Senyor, voldríem que t’haguessis quedat enmig de nosaltres…però aleshores només uns quants privilegiats haurien tingut l’oportunitat de veure’t, escoltar-te i conèixer-te. En canvi, gràcies a la teva Ascensió t’has fet present a tots els pobles, a cadascun dels éssers humans que has creat. Tots estem convidats a convertir-nos, a ser batejats i a escoltar els teus ensenyaments.

Gràcies, Senyor, per confiar en nosaltres i romandre sempre al nostre costat.                                           

Bon diumenge, Senyor.

Germans, deixeu-me que us recordi que avui 24 de maig, la Família Salesiana del món sencer celebra amb joia la festivitat de MARIA AUXILIADORA DELS CRISTIANS, Patrona de la nostra Família. Don Bosco deia: “Tingueu confiança en Maria Auxiliadora i veureu el que són els miracles”. I aquí hi ha la Família Salesiana per a donar-ne testimoni.

·         Maria, Auxili dels cristians, pregueu per nosaltres. AMEN

·         Santa Rita, pregueu per nosaltres

P. Francesc Balauder, sdb

BON DIUMENGE DE L’ASCENSIÓ

Foto: Montse López Figueroa.

Mataró, 24 de maig de 2020.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.