SANTÍSSIMA TRINITAT


Benvolguts germans i fidels de Sta. RITA, La nostra Mare Església ens proposa avui contemplar el misteri de DÉU PARE creador de tot el que existeix, Déu Trinitat: PARE, FILL I ESPERIT SANT. Aquest misteri és una escola d’amor, Déu estima, i per amor crea tot el que existeix. I per amor també ens envia el seu FILL. Fruit d’aquest amor de Pare i Fill hi descobrim l’ESPERIT SANT. Com a cant d’entrada de la Missa d’avui diem: “Beneït sigui Déu Pare, amb el Fill unigènit i l’Esperit Sant, que ens estima amb un amor immens. Glòria i lloança per sempre.
A la lectura de S. Pau als cristians de Corint hi llegim: “Germans, estigueu contents, viviu en pau i ben avinguts, i el Déu de l’amor i de la pau serà amb vosaltres. Saludeu-vos els uns als altres amb el bes de la pau. Que la gràcia de Jesucrist, el Senyor, l’amor de Déu i el do de l’Esperit Sant siguin amb tots vosaltres”.

ACLAMACIÓ.- Glòria al Pare, al Fill i a l’Esperit Sant, a Déu que és, que era i que ha de venir.

EVANGELI de JOAN 3, 16 -18.- En aquell temps Jesús digué a Nicodem: “Déu estima tant el món, que ha donat el seu Fill únic, perquè no es perdi ningú dels qui creuen en ell, sinó que tinguin vida eterna. Déu envià el seu Fill al món no perquè el condemnés, sinó per salvar el món gràcies a ell.

Els qui creuen en ell, no seran condemnats. Els qui no creuen, ja han estat condemnats, per no haver cregut en el nom del Fill únic de Déu”.

PARAULA DEL SENYOR

LLOANÇA A VÓS, OH CRIST

· REFLEXIÓ I PREGÀRIA.- PARE CREADOR, et donem gràcies per tot el que existeix, ens has regalat els astres del cel, la Terra i tot el que hi habita. I, sobretot, la família humana. Fes-nos generosos com Tu ho ets.

· JESÚS, gràcies per ensenyar-nos a confiar en el Pare. Gràcies per donar-nos la teva vida, per ensenyar-nos a estimar sense límits.

· ESPERIT SANT, infon-nos la força per ser fidels als designis del Pare, per entendre les paraules del Fill, per respectar la Creació i estimar els nostres germans.

· GRÀCIES, TRINITAT SANTA, PELS SEGLES DELS SEGLES, AMEN.

Us desitjo a tots una feliç celebració de la SANTA TRINITAT

Atentament,

P. Francesc Balauder, sdbA

Foto: Montse López Figueroa.


Mataró, 7 de juny de 2020.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.