Tots Sants

Aquest primer dia de novembre ens porta cada any una festa plena de goig. Avui recordem tants germans nostres, de tots els temps i llocs, que han volgut seguir en aquest món el camí de Jesucrist i ara viuen amb ell per sempre al cel.

Avui, en aquesta diada de Tots Sants, sentim l’alegria de pertànyer a aquesta gran família dels fills de Déu, i refermem el desig i la voluntat de viure molt units a Jesucrist, perquè ell ens porti cap al seu Regne etern, cap al seu Regne de llum, de vida i de pau.

¿I què vol dir sants per a nosaltres, aquí i ara? No és casualitat que l’evangeli que ens il·lumina aquesta celebració sigui el de les benaurances. Vol ser una síntesi de la proclamació evangèlica de Jesús, que és i ha de ser una Bona Notícia.

Bona Notícia per als pobres, per als que sofreixen, per als necessitats… que tenen un lloc preferent en l’alegria del Regne de Déu. Com a cristians hem de mirar d’actuar en conseqüència. Però Bona Notícia també per a nosaltres, que a vegades perdem pau, alegria… i el somriure! Per “problemes” que no són tan importants. No oblidem allò que diuen: “un sant trist és un trist sant”. Que la nostra vida sigui reflex i encomani l’alegria i la felicitat que venen de Déu.

1 de novembre de 2016

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.