2n Diumenge d’Advent

L’Advent és el temps litúrgic que ens situa entre les dues vingudes del Crist: la del final del temps i la primera vinguda en la carn que celebrarem especialment pel Nadal.

En aquest segon diumenge se’ns convida a fer camí: l’encesa del segon ciri de l’Advent ens ho recorda. La nostra vida té encara moltes mancances que ens tenen lligats i ens fan viure lluny de Déu, cosa que reconeixem en l’acte penitencial.

Però Déu, ens ha fet una promesa d’alliberament i vol que el seu poble camini segur. Per això ordena que s’abaixin els turons més alts, s’omplin les fondalades i s’anivelli la terra. I no podem oblidar que el Senyor té paraula i el que ha promès es complirà. És l’hora, doncs, d’acollir el seu do.

La trobada amb el Senyor es produirà a mig camí. Ell s’acosta cap a nosaltres amb la seva Promesa i nosaltres avancem vers Ell per tal d’acollir-la. En aquest camí nosaltres, la comunitat cristiana, no partim de zero, ja fa dies que ens hem posat en marxa contribuint a la causa de l’Evangeli. Però, cal procurar que el nostre amor s’enriqueixi més i més, fins a vessar, ple de coneixement i de finor d’esperit.

El coneixement de Déu només el podem adquirir al desert.

ermita sta Rita mataro 2n diumenge advent 15

2n diumenge d’Advent. Encès el segon ciri de la corona d’Advent: “estimar” Foto: Montse López Figueroa

6 de desembre de 2015

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.