Amb Jesús la nostra vida es mou

La proposta que fa Jesús no paralitza la nostra vida, sinó que la dinamitza. Entrem en un viure que no ens deixa tranquils, conformats, indiferents davant el que passa en el nostre món. I a la vegada no aïllats, sinó ben al contrari, ficats de ple en el món, compartint amb les persones i fent-hi present aquest tresor que és el nostre seguir Jesús.

Ens pots ser referencial el que viuen aquells que, deixant el propi país, es decideixen a ermita Sta Rita mataro 4 set 16anar a viure a un lloc empobrit, i ho fan seguint Jesús. La seva vida queda transformada, disposats a rebre l’impacte d’un viure que obre unes referències que remouen i il·luminen.

La proposta de Jesús no és exclusiva per a religiosos i religioses, preveres, missioners i missioneres, sinó per a tot aquell qui la vulgui seguir, ja que del que es tracta no és de que es munti la pròpia vida, sinó de trobar el gust de la vida. No es tracta d’arribar a la meta i tenir-ho tot clar, sinó d’acceptar endinsar-se en la vida i, amb Jesús, deixar que aquesta el sorprengui. Podríem dir que la vida és la que tenim, però la intensitat en la dóna Jesús.

4 de setembre de 2016

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.