Diumenge III de Quaresma

Benvolguts fidels de la nostra ermita de Sta. RITA, de Mataró

Tots som conscients de la situació delicada per la que estem passant, degut a la presència del coronavirus. Estem rebent orientacions de tota mena per lluitar contra l’epidèmia. Tots hi estem implicats. I ho estem fent, jo crec, amb decisió i responsabilitat. També la Conferència Episcopal Española i el nostre Arquebisbat de Barcelona no cessen d’enviar-nos els ses comentaris i les normes a seguir pel que fa a l’Església i a les celebracions litúrgiques. És així que hem cregut convenient de suprimir, en l’ermita de Sta. Rita, la celebració de la santa Missa de cada diumenge durant el temps que creurem necessari, a fi d’evitar la contaminació que ja s’està produint amb una rapidesa inesperada.
Us invitem a seguir les celebracions dominicals de la santa Missa a través de la TV. Sense oblidar la pregària i les pràctiques quaresmals pròpies del temps de Quaresma en què ens trobem.
I concretament, us invito, Germans i Germanes, en aquest diumenge III de Quaresma, a fixar la nostra atenció en la Lectura de l’Evangeli de Joan 4, 5 – 42 : el famós encontre de Jesús amb la dona samaritana. “Si sabessis què vol donar-te Déu i qui és el qui et demana que li donis aigua, ets tu qui li hauries demanat aigua viva. I ell te l’hauria donada”.

Llegim l’Evangeli, a poc a poc, meditem-lo, verdaderament Jesús és misericòrdia perquè Ell és AMOR. Gràcies, Senyor, perquè malgrat posar-te a prova Tu mai no ens abandones i ens ofereixes la teva aigua quan estem assedegats. Gràcies, Senyor.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.