Diumenge V de Pasqua

Benvolguts germans i fidels  de Sta.  RITA de MATARÓ   

De bell nou i, setmana rere setmana, ens retrobem amb la Paraula de Déu per donar  gràcies per la vida i demanar salut i prosperitat per nosaltres i per tantes persones que ho estan passant malament en la difícil situació en la què es troba la nostra humanitat. 

Res millor que posar-nos sota la protecció del Déu que ens estima i ens parla.

Heus aquí l’Evangeli de S. Joan 14,1 – 12.- “Que els vostres cors s’asserenin. Confieu en Déu, confieu també en mi. A casa del meu Pare hi ha lloc per a tots: si no n’hi hagués, ¿us diria que vaig a preparar-vos estada? I quan hauré anat a preparar-vos-la, tornaré i us prendré a casa meva, perquè també vosaltres visqueu allà on jo estic. I ja sabeu quin camí hi porta, allà on jo vaig”. Tomàs li diu: “Senyor, si ni tan sols sabem on aneu. Com podem saber quin camí hi porta?” Jesús li diu: “Jo soc el camí, la veritat i la vida: ningú no arriba al Pare, si no hi va per mi”…Li diu Felip: “Senyor, mostreu-nos el Pare i no ens cal res més”. Jesús li diu: “Felip. Fa tant de temps que estic amb vosaltres ¿i encara no em coneixes? Qui em veu a mi veu el Pare…Creieu-me: jo estic en el Pare i el Pare està en mi; si no, creieu-ho per aquestes obres. Us ho dic en tota veritat: qui creu en mi també farà les obres que jo faig, i fins en farà de més grans, perquè jo me’n vaig al Pare”. 

PARAULA DE DÉU – US LLOEM, SENYOR

REFLEXIÓ I PREGÀRIA.- Donem gràcies a Déu Pare que s´ha donat a conèixer a tots nosaltres i ens convida a seguir-lo a través del seu Fill únic. Gràcies per cridar-nos a ser el seu poble escollit. Et reconeixem, Pare, com a vertader Camí, Veritat i Vida.

Atorga’ns la gràcia de seguir el camí del teu Fill fent les obres que Tu ens inspires. Per Jesucrist, Senyor Nostre. AMEN.

P. FRANCESC BALAUDER, sdb

FELIÇ V DIUMENGE DE PASQUA!


Foto: Montse López Figueroa.

Mataró, 10 de maig de 2020.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.