Diumenge XI

Germans i Germanes, hem celebrat fa només dos dies, la SOLEMNITAT DEL SAGRAT COR DE JESÚS,  en la que hem donat gràcies al Senyor per haver-nos estimat amb un cor humà i ens ha ensenyat a viure com germans fonamentats en l’AMOR pels altres. Ajuda’ns, Senyor, a ser reflex de l’amor del Pare. Sagrat Cor de Jesús, en Vos confio.

                               ******************************

SEGONA CARTA DE S.PAU ALS CRISTIANS DE CORINT 5,6-10

Germans, sabem que mentre vivim en el cos, vivim com emigrats lluny del Senyor, ja que no podem fer altre cosa, sinó creure, sense veure’l; però ens sentim tant coratjosos, que preferim emigrar del cos, per anar a viure amb el Senyor, i no ambicionem res més que ser-li plaents, tant ara que som en el cos, com quant en sortirem….

PARAULA DE DEU —–US LLOEM, DÉU NOSTRE

                            ************************************

EVANGELI DE S. MARC 4, 26 -34.- En aquell temps, Jesús deia a la gent: “Amb el Regne de Déu passa com quan un home sembra el gra a la terra. De nit i de dia, mentre ell dorm o està llevat, la llavor germina i creix sense que ell sàpiga com. La terra tota sola, produeix primer els brins, després les espigues i finalment el blat granat dintre les espigues. Llavors, quan el gra ja és a punt, se’n va segar-lo, perquè ja ha arribat el temps de la sega”….

Jesús anunciava el Regne de Déu amb moltes paràboles semblants, perquè la gent entengués segons les seves disposicions; no deia res sense paràboles, però en privat ho explicava tot als deixebles.

PARAULA DEL SENYOR — LLOANÇA A VOS, OH CRIST

                                 **********************************

REFLEXIÓ I PREGÀRIA.- Tothom ha vist, d’un cap a l’altre de la terra, la salvació del nostre Déu. Aclameu el Senyor, arreu de la terra esclateu, esclateu en cants i en crits d’alegria. La vostra promesa fa llum als meus passos, és la claror que m’il.lumina el camí.

BON DIUMENGE

P. FRANCESC BALAUDER, s.d.b.  

Foto: Montse López Figueroa

Mataró, 13 de juny de 2021

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.