Diumenge XII

ENALTIU EL SENYOR, PERDURA ETERNAMENT EL SEU AMOR – Sl. 106

Germans, l’Evangeli d’avui ens presenta un altre signe prodigiós de Jesús. Davant d’una  tempesta que amenaça d’enfonsar la barca que els duia a l’altra riba del mar de Galilea,  ordena al vent i a l’aigua que s’aturin. Jesucrist ens convida a viure l’amistat amb un Déu que sempre roman al nostre costat, fins i tot, en els moments de tempesta.

                                          ************************************

LECTURA DE LA SEGONA CARTA DE S. PAU ALS CORINTIS 5, 14 – 17

Germans, l’amor que el Crist ens té ens obliga: hem de reconèixer que un ha mort per tots. I és que tots han mort, però ell ha mort per tots. Perquè els qui viuen no visquin per a ells mateixos, sinó per a aquell que ha mort per tots i ha ressuscitat… Aquells que viuen en Crist són una creació nova; tot el que era antic ha passat, ha començat un món nou.

PARAULA DE DÉU

                                    *******************************

EVANGELI SEGONS S. MARC 4, 35  41.- Un dia, cap al tard, Jesús diu als deixebles: ”Passem a l’altra riba”. Deixaren, doncs, la gent i se l’endugueren en la mateixa barca on es trobava…. Mentrestant s’aixecà un temporal de vent tan fort que les onades queien sobre la barca i s’anava omplint Jesús era a popa , dormint amb el cap reclinat en un coixí. Ells el criden i li diuen: “Mestre,:¿no veieu que ens enfonsem?” Jesús es desvetllà, renyà el vent i digué a l’aigua: Calla i estigues quieta”.  El vent amainà i seguí una gran bonança. Després els digué: “¿Per què sou tan porucs? ¿Encara no teniu fe?” Ells plens de gran respecte, es preguntaven l’un a l’altre: “¿Qui deu ser aquest, que fins el vent i l’aigua l’obeeixen?”

PARAULA DEL SENYOR

REFLEXIÓ I PREGÀRIA.-  Senyor, tot això ho has fet perquè ens estimes i et compadeixes de les pors i del patiment provocat per les vicissituds de la vida. Tanmateix, Tu vols que la nostra fe creixi i arreli en la terra bona de la confiança. Volem seguir el teu exemple i confiar en el Pare en tot moment. Gràcies, SENYOR. AMEN.

                          *********************************

     DIJOUS 24 DE JUNY : NAIXEMENT DE S.JOAN BAPTISTA

                F E L I C I T A T S  ALS JOANS I JOANES

P. FRANCESC BALAUDER, S.D.B.

Foto: Montse López Figueroa

Mataró, 20 de juny de 2021

ResponReenvia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.