Diumenge XIII

SALM 29.-CANTEU AL SENYOR ELS QUI L’ESTIMEU, ENALTIU LA SEVA SANTEDAT. EL SEU RIGOR DURA UN INSTANT, EL SEU FAVOR, TOTA LA VIDA.

                                      ******************************

LECTURA DE LA SEGONA CARTA DE S.PAU ALS CRISTIANS DE CORINT

                                              2Co 8, 7 – 9. 13 – 15

Germans, vosaltres teniu abundantment de tot: fe, doctrina, coneixement, interès per tot, i fins l’amor amb què us estimem.  Sigueu també generosos en aquest amor que us demano. Coneixeu prou bé la generositat de Jesucrist, el nostre Senyor: ell, que és ric, es va fer pobre per vosaltres, per enriquir-vos amb la seva pobresa.

No seria just que, per alleujar els altres, vosaltres patíssiu estretor…

PARAULA DE DÉU

                                    *************************

EVANGELI DE SANT MARC 5, 21 – 43.-  En aquell temps…arriba un dels caps de sinagoga, que es deia, Jaire, se li llença als peus i li diu: ”la meva filleta s’està morint. Veniu a imposar-li les mans perquè es posi bé”. Jesús se n’anà amb ell, i el seguia molta gent. Arriben uns de casa del cap de sinagoga ili diuen: la teva filla és morta…Però Jesús diu al cap de sinagoga: ”Tingues fe i no tinguis por”. Quan arriben a casa del cap de sinagoga, veu l’aldarull de la gent que plorava i cridava i diu:” La criatura no és morta, sinó que dorm”. Ells se’n reien, però Jesús entra a l’habitació, li dona la mà i li diu: “Noia, aixeca’t. A l’instant la noia, que ja tenia 12 anys, s’aixecà i es posà a caminar. I els digué que donessin menjar a la noia.

PARAULA DEL SENYOR   —-   LLOANÇA A VOS, OH CRIST

                                       *************************

REFLEXIÓ I PREGÀRIA.- Gràcies, Senyor, perquè Tu ets un Déu de vida, perquè no vols la mort de l’ésser humà, ben al contrari, l’has creat per gaudir de la teva mateixa eternitat. Gràcies per enviar el teu Fill, que tens poder per alliberar-nos de les conseqüències del mal, de la malaltia i, fins i tot, de la mort. Gràcies, Senyor.

                                       **************************

BON DIUMENGE 

P. FRANCESC BALAUDER, s.d.b.     

Foto: Montse López Figueroa.

Mataró, 27 de juny de 2021

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.