Diumenge XV

SALM RESPONSORIALSenyor, feu-nos veure el vostres amor, i doneu-nos la vostra salvació. SL 84

LECTURA DE LA CARTA DE S. PAU ALS CRISTIANS D’EFES 1, 3 – 14

Beneït sigui el Déu i Pare de nostre Senyor Jesucrist, que ens ha beneït en Crist amb tota mena de benediccions espirituals dalt del cel; ens elegí  en ell abans de crear el món, perquè fóssim sants, irreprensibles als seus ulls. Per amor ens destinà a ser fills seus per Jesucrist, segons la seva benèvola decisió, que dona lloança a la grandesa dels favors que ens ha concedit en el seu Estimat. En ell hem estat rescatats amb el preu de la seva sang. Les nostres culpes han estat perdonades….PARAULA DE DÉU.

ACLAMACIÓ.- Que el Pare de nostre Senyor Jesucrist il.lumini els ulls del nostre cor perquè coneguem a quina esperança ens ha cridat.

                                       ****************************************

EVANGELI SEGONS S. MARC 6, 7 – 13.-  En aquell temps, Jesús cridà els dotze  i començà d’enviar-los de dos en dos. Els donà poder sobre els esperits malignes i els recomanà que, fora del bastó no prenguessin res per al camí: ni pa, ni sarró, ni diners ni un altre vestit, i només les sandàlies per calçat. I els deia: “A la primera casa on us allotgeu, quedeu-vos-hi fins que marxeu d’aquell lloc. Si en un lloc no us volen rebre ni escoltar, a l’hora de sortir-ne, espolseu-vos la terra de sota els peus, com una acusació contra ells”. Els dotze se’n van anar i predicaven a la gent que es convertissin. Treien molts dimonis i ungien amb oli mots malalts, que es posaven bons.

PARAULA DE DÉU   – US LLOEM, SENYOR

                                              ************************************

REFLEXIÓ I PREGÀRIA.-  Gràcies, Senyor, perquè la riquesa dels teus favors s’ha desbordat en nosaltres. Gràcies per cridar-nos, per fer de nosaltres deixebles teus, per haver-nos elegit, per convertir-nos en lloança de la teva glòria. Gràcies per triar-nos abans de la creació del món, gràcies per haver-nos marcat amb l’Esperit Sant.

                                         Volem respondre a la teva crida, seguir-te i  servir-te, col.laborar a fer un món millor per tal que els nostres germans obtinguin les benediccions del teu Regne. Volem convertir-nos i deixar-nos portar per la força del teu Esperit. AMEN.

ATENCIÓ.– Divendres 16 de JULIOL, LA MARE DE DÉU DEL CARMEQue Santa Maria del Carme ens ajudi a arribar feliçment a la muntanya que és el CRIST. Bona festa!!

P. Francesc Balauder, s.d.b.

                                                                BON DIUMENGE

Foto: Montse López Figueroa.

Mataró, 11 de juliol de 2021

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.