Diumenge XVI

Ben estimats fidels de SANTA RITA. Us escric avui divendres, festivitat de la MARE DE DÉU DEL CARME, una de les advocacions  més esteses del poble cristià. Per molts anys a tots i a totes els qui porten aquest nom, i a pescadors, mariners i gent de la mar, que la tenen com Patrona.

                                   *******************************

SALM RESPONSORIAL 22, del diumenge XVI de durant l’Any.-

El Senyor és el meu pastor, no em manca res. Us invito, germans,  a fer-ne la lectura pausada i meditativa, a casa vostra.

                                    *****************************

Lectura de la carta de S. Pau als Efesis.- Germans, vosaltres abans éreu lluny de les promeses però ara la sang del Crist us ha apropat. Ell és la nostra pau. De dos pobles, n’ha fet un de sol….Així ha posat la pau entre tots dos pobles i ha creat una nova humanitat centrada en ell. Per la seva mort en la creu ha fet morir l’enemistat i, units en un sol cos, els ha reconciliats tots dos amb Déu….Per ell uns i altres tenim entrada al Pare, guiats per un sol Esperit.

PARAULA DE DÉU

EVANGELI DE SANT MARC 6, 30 – 34.- En aquell temps, els apòstols es reuniren amb Jesús i li parlaren de tot el que havien fet i ensenyat. Ell els diu: “Veniu ara tots sols en un lloc despoblat i reposeu una mica” Però algú els veié…i quan Jesús desembarcà, veié una gran gentada i se’n compadí perquè eren com ovelles sense pastor. I es posà a instruir-los llargament.

PARAULA DEL SENYOR — LLOANÇA A VOS, OH CRIST !!

                                 *******************************

REFLEXIÓ I PREGÀRIA.- El Senyor és el meu pastor, no em manca res, em fa descansar en prats deliciosos: em mena al repòs vora l’aigua i allí em retorna. Em guia per camins segurs per l’amor del seu nom. Sl 22

P. Francesc Balauder, s.d.b.

                                                          FELIÇ DIUMENGE

Foto: Montse López Figueroa.

Mataró, 18 de juliol de 2021

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.