Diumenge XXX

Germans, “Alegreu-vos els qui busqueu el Senyor” , Salm 104: així comença el cant d’entrada d’aquest diumenge. Pel que fa a l’evolució de l’epidèmia, les noves que ens arriben a diari no son massa encoratjadores. Però està en les mans de tothom que mantinguem l’esforç necessari per a no deixar-nos abatre pel pessimisme. “El Senyor m’ha escoltat, res no m´espanta”, Sl. 33

Primera carta de S. PAU als de Tessalònica 1, 5 – 10

“Germans, ja sabeu el que fèiem per vosaltres mentre érem a la vostra ciutat. També vosaltres, heu imitat el nostre exemple i el del Senyor, acollint la paraula de Déu enmig de moltes adversitats…Així heu estat un model per a tots els creients…, perquè, des de la vostra ciutat, s´ha estès el ressò de la paraula del Senyor…i pertot arreu parlen de la vostra conversió.

EVANGELI SEGONS SANT MATEU 22, 34 – 40

· En aquell temps…els saduceus es tornaren a reunir, i un d’ells, mestre de la LLEI, per provar-lo, li va fer aquesta pregunta: “Mestre, ¿quin és el manament més gran de la LLEI?” Jesús li contestà: “Estima el Senyor, el teu Déu, amb tot el cor, amb tota l’ànima, amb tot el pensament. Aquest és el manament més gran i el primer de tots. El segon és molt semblant: Estima els altres com a tu mateix. Tots els manaments escrits en el llibre de la Llei i dels Profetes venen d’aquests dos”.


PARAULA DEL SENYOR – LLOANÇA A VÓS, OH CRIST

REFLEXIÓN Y ORACIÓN .- Señor, gracias por no cargarnos con prescripciones complicadas, sino que nos invitas a avanzar por el camino del amor. Enséñanos a amarte, desear lo que Tú deseas, a recibirte en los sacramentos, a escuchar tu palabra, a encontrarte en los hermanos necesitados. Que podamos amar a los demás tal como Tú nos amas porque lo hacemos con tu amor. Te bendecimos porque eres el Dios que nos salva de nuestros egoísmos, curas las heridas de nuestro corazón para que podamos amar de verdad. Gracias, Señor.

FELIZ DOMINGO A TODOS VOSOTROS

P. FRANCISCO Balauder, sdb

Foto: Montse López Figueroa.

Mataró, 25 d’octubre de 2020

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.