PASQUA de la RESURECCIÓ DEL SENYOR


Benvolguts fidels i amics de Sta. Rita,

Gràcies a Déu i, malgrat les circumstàncies adverses que ens envolten, obrim avui els ulls a l’esplendor de la PASQUA. “Ha ressuscitat el Senyor, al·leluia, al·leluia!!

Exultin de joia tots els àngels del cel. Exultin els ministres de Déu i que soni la trompeta victoriosa per celebrar el triomf d’un rei tan gran”. Així ho hem cantat cada any en la solemne vetlla pasqual després d’encendre el foc i el ciri, símbol de la resurrecció del Crist. “La llum del Crist”, i responia tot el poble: “Donem gràcies a Déu”. I així ho podem seguir fent enguany, cantant des de les nostres llars, pregant i potser veient-ho a través dels moderns mitjans de comunicació que ens permeten seguir les cerimònies sagrades des de casa nostra.

Certament tots ho podem seguir també amb els llibrets de missa a la mà o escoltant la Paraula de Déu a l’Evangeli de S. Mateu 28, 1 – 10: “Passat el dissabte, quan ja clarejava el matí del diumenge, Maria Magdalena i l’altra Maria anaren a veure el sepulcre. De cop i volta se sentí un gran terratrèmol: un àngel del Senyor, baixat del cel, havia fet rodolar la pedra i s’hi havia assegut…L’àngel del Senyor digué a les dones: No tingueu por, vosaltres, sé que busqueu Jesús, el crucificat. No hi és aquí. Ha ressuscitat tal com havia predit…i anirà  davant vostre  a Galilea; allà el veureu…Immediatament elles se n’anaren corrents del sepulcre per anunciar-ho als deixebles. Jesús els sortí al pas i les saludà dient-los: “Déu vos guard”. Elles se li acostaren, se li abraçaren als peus i l’adoraren. Jesús els digué: “No tingueu por. Aneu a dir als meus germans que vagin a Galilea i que allà em veuran”.

PARAULA DEL SENYOR

PREGÀRIA: Senyor, la teva resurrecció ens omple de joia i esperança. Tu has vençut les tenebres i ens has rescatat de la mort. Demanem que el teu Esperit ens mostri el rostre del ressuscitat, que es faci present enmig nostre, en la Paraula, en l’Eucaristia, en els pobres i en els germans. AMEN

SANTA PASQUA A TOTHOM

P. Francesc Balauder, sdb

Foto: Montse López Figueroa

12 d’abril de 2020

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.