Santíssima Trinitat

Benvolguts Germans i Germanes, fidels de Sta. Rita. Aquestes setmanes passades hem celebrat els grans misteris de la fe cristiana: la Passió de Jesús, la seva Mort, la seva gloriosa Resurrecció, l’Ascensió al cel, la vinguda de l’Esperit Sant. I ara, se’ns permet entrar en el cor del misteri de Déu. Se’ns revela que Déu és trinitat, una comunitat d’Amor que ens convida a estimar a imatge seva.

                                       **************************

DEL LLIBRE DEL DEUTERONOMI.- Moisès digué al poble: “Recorre totes les èpoques que t’han precedit, des del dia que Déu creà l’home sobre la terra, investiga d’un cap a l’altre del cel, a veure si mal ha succeït un fet tan gran com aquest, si mai s’ha sentit dir que un poble hagi escoltat la veu de Déu que li parlés d’enmig el foc, com tu l’has escoltada…Compleix els seus decrets que jo et dono avui, perquè siguis feliç amb els teus descendents i visquis molts anys en el país que el Senyor, el teu Déu, et dona per sempre.”

PARAULA DE DÉU – US LLOEM, SENYOR

                          **************   *******************   ***************

S. PAU ALS CRISTIANS DE ROMA 8, 4 – 17- Germans, tos els qui viuenportats per l’Esperit de Déu són fills de Déu. Perquè vosaltres no heu rebut pas un esperit d’esclaus que us faci viure una altra vegada en el temor, sinó un esperit de fills que ens fa cridar:”Abbà, Pare!”. Així,’ l’Esperit s’uneix al nostre esperit per donar testimoni que som fills de Déu. I si som fills, també som hereus en Crist, ja que sofrim amb ell per arribar a ser glorificats amb ell.

GLORIA A VÓS, SENYOR.

                                 ************************************

EVANGELI SEGONS  S. MATEU 28, 16- 20.-  En aquell temps, els onze deixebles se n’anaren cap a Galilea a la muntanya que Jesús les havia indicat. En veure’l es prosternaren. Alguns, però, dubtaren. Jesús s’acostà i  els digué: ”Déu m’ha donat plena autoritat al cel i a la terra. Aneu a convertir tots els , pobles, bategeu-los en el nom del Pare, del Fill i de l’Esperit Sant, i ensenyeu-los a guardar tot el que jo us he manat. Jo seré amb vosaltres cada dia fins a la fi del món.”  PARAULA DEL SENYOR . LLOANÇA A VÓS, OH CRIST.

                                       *******************************

REFLEXIÓ I PREGÀRIA.- Gràcies, Pare, Déu creador, perquè abans de la fundació del món ja havies pensat en cadascú de nosaltres. Abans d’estar en el si de la mare estàvem en els teus pensaments. Gràcies per haver fet el cel i la terra, per crear els animals i les plantes i, sobretot per fer de l’ésser humà una imatge viva teva. Gràcies per haver-nos ensenyat el camí vers el Pare. Gràcies per l’Esperit de Déu Santificador, per vivificar-nos, per consolar-nos, animar-nos i corregir-nos. Gràcies, Déu u i tri perquè ets un exemple d’amor, un model per tots nosaltres per tal que siguem u a imatge vostra. AMEN.

BON DIUMENGE

P. FRANCESC BALAUDER, s.d.b.        

Foto: Montse López Figueroa.

Mataró, 30 de maig de 2021

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.